ID Solutions leverer rådgivning, implementering, infrastruktur og outsourcing af forretningskritiske applikationer og processer. Vores teams har mange års erfaring og arbejder primært med drift og udvikling af vores EDI platform EDIMONDO samt E-Commerce.

 

Udvikling og drift af EDI platformen EDIMONDO
Vi udvikler og drifter EDIMONDO (tidligere BusinessDocuments). EDIMONDO er en platform til udveksling af forretningsdata (herunder P2P Procure-to-Pay og O2C Order-to-Cash processer mfl.). EDIMONDO benyttes af mange virksomheder i forskellige brancer både i Danmark og globalt.

E-Commerce
Vores E-Commerce team arbejder med business-to-business (b2b), business-to-consumer (b2c), direct-to-consumer (d2c) og digitale markedspladser. Vi leverer full-service design, udvikling, support og analyse.

Konsulentydelser og Softwareudvikling
Desuden leverer vi konsulentydelser inden for softwareudvikling, systemintegration, automatisering- og optimering af applikationer og forretningsprocesser.

 

Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en uforpligtende snak omkring hvordan vi kan være med til at hjælpe din virksomhed.

 

ID Solutions ApS
Vandtårnsvej 77
2860 Søborg
Tlf.: +45 3913 1000
info@idsolutions.dk
www.idsolutions.dk
CVR: 27555373