Telefon: +45 3913 1000
  
  
 
Forside
Produkter & Ydelser
Firmaprofil
Referencer
Kontakt
Support
Jobs
Partnere

Viden, teknologi og kreativitet

Vi mener, at IT Systemer skal være medvirkende til, at der opnås besparelser eller forbedringer i den ene eller anden forstand – økonomi, tid, brugervenlighed mv.

Med dette som udgangspunkt arbejder vi hver dag hårdt for at levere løsninger, hvor kombinationen af viden, teknologi og evner udkrystalliseres i attraktive og innovative IT-produkter.

Et samarbejde med ID Solutions kan både bestå af korte, enkeltstående opgaver eller længerevarende aftaler, hvor ID Solutions fungerer helt eller delvist som virksomhedens IT-funktion.

Tværfaglig ekspertise med respekt for specialer

Tit inddrager større opgaver flere fagfelter, hvorfor vores medarbejdersammensætning reflekterer de fagdicipliner, som oftest gør sig gældende indenfor informationsteknologiens mange facetter.

Vores medarbejderstab har således baggrund indenfor datalogi-, matematik, økonomi, medie- og ingeniørvidenskab. Dertil samarbejder vi med vores partnere afhængig af den enkelte opgaves natur.
 

Arbejde er identitet

Vores værdier er dét, der har skabt vores identitet, og vores grundholdning er, at vi ønsker at gøre en forskel: At fremstå som en IT-partner, hvis bidrag er baseret på høj moral og kvalitet i enhver kontakt med vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Vi har tre bærende elementer, som vi mener bør karakterisere vores adfærd, både overfor hinanden, vores kunder, leverandører og omverdenen:

 Høj moral
 Kvalitet
 Indtjening

Forside
Produkter & Ydelser
Firmaprofil
Referencer
Kontakt
Support
ID Solutions ApS   ·   Vandtårnsvej 62   ·   DK-2860 Søborg   ·   www.idsolutions.dk   ·   Tlf: 3913 1000   ·   info@idsolutions.dk
® Copyright 2005-2013  •  ID Solutions ApS